Dostava i plaćanje

PLAĆANJE
 • Gotovinsko plaćanje

  Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe

 • Virman/uplata na žiro-račun

  Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobićete podatke na koji račun treba da izvršite plaćanje. Takođe, nas možete pozvati i zatražiti da vam pošaljemo predračun.

 • Karticama jednokratno

  Plaćanje MasterCard, Maestro i Visa karticama bilo koje banke. Nakon potvrde narudžbe, možete izvršiti plaćanje.

 • Karticama do 12 rata

  Unicredit banka – kartice sa sledećim početnim brojevima mogu kupovati na rate:
  433310… Visa Classic
  414637… Visa Revolving
  414636… Visa Gold
  557105… MasterCard Revolving
  404867…
  460043…
  441280…

  Hypo Alpe Adria banka: Hypo MasterCard i Visa Classic

 • Karticama do 36 rata

  Sparkasse bank: MasterCard Shop&Fun kartica

  BBI banka: Visa kupovna kartica

  Sberbank BH: Kartica na rate – Cash Card

  Raiffeisen bank: VISA Magic Card

  Nakon potvrde narudžbe, možete izvršiti uplatu.

SIGURNOST PLAĆANJA

Sve transakcije karticama su osigurane od strane UniCredit banke, PikPay-a i Thawte SSL sertifikata stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

DOSTAVA

Svu robu kupljenu preko naše internet prodavnice šaljemo brzom poštom bilo gdje u Bosni i Hercegovini. Robu takođe možete preuzeti u našem prodajnom objektu u Bijeljini, ul. Stefana Dečanskog br. 12.

Dostava je besplatna za narudžbe preko 200 KM, za narudžbe ispod tog iznosa je 5 KM.

POVRAT ROBE - 100% GARANCIJA

Svu robu kupljenu kod nas koju standardno držimo na lageru možete da vratite u roku od 15 dana od kupovine i mi Vam vraćamo novac (na tekući račun) bez ijednog pitanja. Osnovni uslov je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju. Robu koju ne držimo standardno na lageru, nije moguće vratiti. Kupac snosi troškove povrata robe do nas.