Izjava o odricanju odgovornosti Partner d.o.o.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili imate pitanja o Odricanju odgovornosti za našu web lokaciju, slobodno nas kontaktirajte na [email protected].
Web lokacija masieneialati.ba je vlasništvo firme Partner d.o.o. , odnosno poslovne jedinice br. 1 Mašine i alati, a u daljem tekstu oslovljena kao masineialati.

Odricanje odgovornosti za masineialati

Sve informacije na ovoj web stranici – https://www.masineialati.ba – objavljene su u dobroj namjeri i samo u svrhu opšteg informisanja. masineialati ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti i tačnosti ovih informacija. Svaka radnja koju poduzmete prema informacijama koje pronađete na ovoj web stranici (masineialati), striktno je na vlastitu odgovornost, a masineialati neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i/ili štetu u vezi s korištenjem naše web stranice.

Sa naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze do takvih vanjskih stranica. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne veze ka korisnim i etičkim web stranicama, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih stranica. Ove veze na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na ovim stranicama. Vlasnici web mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda postala ‘loša’.

Također imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge stranice mogu imati drugačiju politiku privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Obavezno provjerite Politiku privatnosti ovih stranica, kao i njihove “Uslove korištenja” prije nego se upustite u bilo koji posao ili ostavite bilo kakvu ličnu informaciju.

Pristanak

Korištenjam našeg web sajta, prihvaćate Odricanje odgovornosti i slažete se sa navedenim uslovima.

Izmjene

U slučaju da izmjenimo, dodamo ili uklonimo bilo koju informaciju u ovom dokumentu, promjene će biti trajno objavljene na ovoj stranici.