Sakupljajte poene i ostvarite popuste!

Prilikom svake kupovine na masineialati.ba ostvarujete poene koje možete iskoristiti kao popust kod sledeće ili neke druge kupovine. Sve što je potrebno je da budete registrovan korisnik na našem sajtu i pri svakoj kupovini dobijate poene.

Vrijednost poena i popusti

Na potrošenih 1 KM dobijate 1 poen, na skupljenih 50 poena, dobijate 1 KM popusta (npr. za potrošenih 100 KM dobijate 100 poena što je ekvivalent 2 KM popusta).

Dodatne poene dobijate:

Recenzija artikla
– 10 poena
Registracija – 25 poena
Za ukupan iznos jedne ili više narudžbi koje prelaze 1500 KM ukupno – 1500 poena (dodatno, ne računajući redovne poene te narudžbe)

Maksimalni popust koji možete ostvariti na kupovinu koristeći poene je 20% od ukupne vrijednosti kupovine. Bodove možete iskoristiti za kupovinu bilo kog artikla iz naše ponude. Sakupljeni bodovi važe 120 dana od dana sakupljanja i mogu se iskoristiti u tom periodu, nakon isteka tog perioda oni prestaju da važe i ne mogu se iskoristiti.

Poene nije moguće iskoristiti:
– Kod artikala za koje koristite kupon za popust

Registrujte se

Registrujte se na masineialati.ba/moj-nalog prije prve kupovine ili na stranici zaključivanja narudžbe otkačite polje “Napravite nalog”.

Sakupljajte poene

Ostvarite poene prilikom svake kupovine, vaše poene možete pogledati na svom nalogu: Moji poeni

Ostvarite popust

Iskoristite poene kao popust kod sledeće ili bilo koje naredne kupovine.