Kupovina
Kupovina putem sajta masineialati.ba je veoma jednostavna. Izaberite proizvod koje želite i sledite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona. Sve porudžbe koje su primljene do 14h biće poslate istog dana, a sve porudžbe posle 14h biće poslate sledeći radni dan.

Cijene
Sve cijene su izražene u KM sa PDV-om.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši gotovinski, virmanom i karticama jednokratno i na rate.

Dostava
Dostava se vrši našim vozilima za lokalne isporuke (takođe moguća je dostava našim vozilima i za druge lokacije uz dogovor), za sve ostale lokacije dostava ide preko kurirske službe X-Express.

Garancija
U opisu svih uređaja je istaknut vremenski period važenja garancije, ukoliko uređaj nema naznačen period garancija, taj uređaj ne podliježe garanciji.

Reklamacija
Skoro svi uređaji se testiraju i isprobavaju prije slanja tako da je mogućnost reklamacije veoma mala. Ukoliko ipak dodje do potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u Partner D.o.o. ili u najbliži ovlašteni servis.

Povrat robe – 100% garancija
Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

Zaštita privatnosti
U ime Internet prodavnice masineialati.ba odnosno Partner D.o.o., obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice masineialati.ba kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.