Blog

Einhell Power X-Change produžena garancija 2+1

Iz Einhella nam stižu lijepe vijesti - dodatna godina garancije na sve Power X-Change uređaje.Standardna garancija je dvije godine + dodatna godina garancije kada uređaj registrujete online. Da biste ostvarili pravo na dodatnu godinu garancije potrebno je da Power X-Change uređaj registrujete unutar 60 dana od dana kupovine.NOVO: Od sada produžena garancija i na baterije - produžite garanciju na dvije godine i na bateriju (standardna garancija na baterije je 6 mjeseci).Link za registraciju: Einhell Power X-Change produžena garancijaPonudu Power X-Change...

Pročitaj više...

Einhell vodič za Power X-Change baterije

Power X-Change je Einhell-ov sistem baterije i uređaja gdje svaka baterija odgovara na svaki uređaj ili jedna baterija za sve uređaje. Ukoliko koristite akumulatorski alat, sigurno ste se pitali koliko neka baterija može da traje, Einhell nam te informacije prezentuje na odličan način u vodiču ispod.

Pročitaj više...

Villager DEMO COMBI prezentacija uređaja

Prezentacija Villager uređaja 20.04.16 u našoj radnji na adresi Stefana Dečanskog br. 100, Bijeljina, sa početkom u 10h.Na jednom mjestu možete da isprobate sve Villager uređaje i da dobijete stručne savjete.Posjetite nas, očekuje Vas popust na sve Villager uređaje!

Pročitaj više...