FAQs

Frequently Asked Questions


Naravno i to Vam 100% garantujemo. Svu robu kupljenu kod nas koju standardno držimo na lageru možete da vratite u roku od 15 dana od kupovine i mi Vam vraćamo novac bez ijednog pitanja. Osnovni uslov je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju. Robu koju ne držimo standardno na lageru, nije moguće vratiti. Kupac snosi troškove povrata robe do nas.
Mi smo firma Partner d.o.o. iz Bijeljina koja je osnovana 1993. godine i od tada se bavimo trgovinom i pružanjem usluga kupcima. Od 2013. godine se priključujemo svjetskim trendovima i krećemo sa specijalizovanom online prodajom mašina i alata.
Robu dostavljamo brzom poštom (kurirska služba) do vrata kupca. Kupac takođe robu može da preuzme u našem maloprodajnom objektu na adresi Stefana Dečanskog br. 12, Bijeljina.
Plaćanje robe se može izvršiti na sledeće načine: gotovinom pouzećem, virmanski (žiralno), karticama jednokratno i karticama na rate.
99% pošiljki se dostavi za 24/48h radnim danima.
Sigurnost Vam garantujemo sa validnim SSL sertifikatom koji je garant da je veza između Vas i našeg web shop-a sigurna i enkriptovana, kao i drugim sistemima zaštite podataka (Firewall), tako da možete slobodno da uživate u kupovini.